Witam wszystkich !!!!!!!!!!!Mam na imię Kamila i chciałabym zaprezentować Wam mojego owczarka niemieckiego.Zapraszam wszystkich na jego temacik i do rozmowy o psiakach.Blek jest rodowodowym pięknym psem.Jego ojcem jest Yago z Kojca Elbimake,a matką Ingra Pa-Bo-Ma.Blek w domu ma na imię Brutus!Na ponizszych zdjęciach jako szczeniaczek.Zapraszam również na temacik mojego drugiego psa Herkulesa Król Arlekin,jest to buldog francuski.Pozdrawia wszystkich serdecznie-Kama
Brutus jest właściwie agresywny w stosunku do innych psów,ale wychowywał się z kotkiem i wiedziałam że w domu nie powinno byc wiekszych problemów z innym zwierzęciem.I tak faktycznie było.Troszkę się obawiałam jak go przyjmie czy go nie połknie w całości,bo to była jakby nie patrzeć taka mała kruszynka w stosunku do owczarka ,lecz przyjęcie było takie,że Brutus się go wystraszył ,uciekł do drugiego pokoju na fotel i przez godzinę nie chciał z niego zejść!!!!!!!!!!!!!!!!Tak się wystraszył.Potem juz było ok jak w końcu postanowił zejść to już się poznali pomalutku i żyją w zgodzie.
Co prawda Herkules zaczyna ostatnio podskakiwać i bardzo chce być górą ,jest urodzonym przywócdą, ale nie powinno być mimo wszystko wiekszych spięć między nimi,ponieważ Brutus jest niesamowicie cierpliwy i pozwala małemu prawie na wszystko.Jeśli ma już dośc podgryzania i zabawy Herkulesa np.jego ogonem to piszczy strasznie prosząc mnie żebym go już zabrała.Wtedy oczywiście trzeba ich rozdzielić ,aby bulwiątko ochłonęlo i zajęło sie czymś innym.