witam wszystkich...coś umarło to forum...a szkoda....mój onek urodził sie 24 grudnia 2008 roku...jutro ide go ujrzeć na własne oczy...dokładnie bedzie ich trójka...w tym jeden nasz....juhuuuu
Wysłany: 2009-01-07, 11:24
merlinka37 napisał/a:
witam wszystkich...coś umarło to forum...a szkoda....mój onek urodził sie 24 grudnia 2008 roku...jutro ide go ujrzeć na własne oczy...dokładnie bedzie ich trójka...w tym jeden nasz....juhuuuu
Witam Cie serdecznie i czekam na foteczki
no to dobrze,że chociaż ty tu jestes a co to sa te bulwy? co do szczeniaka to jeszcze nie bo nie widziałam ich na live...gdyż sie akurat w tym dniu 1 odwiedzin tragicznie rozchorowałam....na wizyte poszedł mój mąż...stwierdził,że narazie jeszcze cięzko wybierać...muszą zacząć sie ruszać i w ogóle....właścicielka też mówi,że na wybór najlepszy jest 4 tydzień....napewno jedna decyzja już zapadła(zresztą to było wiadomo od samego poczatku jeszcze zanim szczeniaki sie pojawiły),że będzie to onek najbardziej ciemny....no więc takie są 2....i teraz jest dylemat który z nich....właścicielka twierdzi,że to będzie dylemat nielada bo obydwa mają coś w sobie[mówi,że najlepeij wziąść 2 ] najbliższą wizyte mam ustaloną na środę...już nie moge sie doczekać...