Wysłany: 2008-09-30, 11:09
Imie Heksa
Lat około 2
ulubiona zabawka to mały luziowy pelikanek...i zając Portuś bez jednego oka
ulubiona potrawa wszystko co da się zjeść
Przylazłam i zostałam...była ze mnie skóra i kość...ale Pan powiedział że BĘDZIE Z NIEJ GOŚĆ!zamieszkałam w pięknej budzie którą kupiła mi pańcia z paneckiem, do domu nie wchodze bo bardzo się boję...kiedyś ktoś mnie bardzo bił i zamykał w pomieszczeniu,dokładnej historii wam nie zdradze bo jestem bardzo nieśmiała, ale już powoli się rozkręcam...powoli uczę się bawić zabawkami, nigdy ich nie miałam więc za bardzo nie wiem co z nimi się robi...ale mieszkam jeszcze z dwoma kotami i one mi zabierają te zabawki i się nimi bawią...więc i ja po kryjomu narazie robie to samo...hmmm...a może ja tez jestem kotem?tylko takim największym...?co wy na to?
Wysłany: 2009-02-20, 13:42 Heksunia z mazowieckich krzaczorków
To bedzie nasz wątek!Napisze wam cała moją historię od początku.
Jestem Heksa mam około...3 rok mi leci wg. weterynarza ale to nieistotne!
W roku 2008 w weekend majowy ktoś wywalił mnie z auta...za Warszawą oczywiście...tam gdzie się zaczynaja lasy...
błąkałam się bóg wie ile i gdzie az w końcu dotarłam do cichego zakątka gdzie stoją tylko 3 domki jest cisza spokojnie...daleko od drogi...łąki...niedaleko las...i tam się zatrzymałam.
Akurat był weekend majowy i ciepło, podeszłam pod pewien mały biały domek i usłyszałam ludzi!W pewnym momencie wyszedł jakiś koleś z długimi kłakami i dał mi kiełbache!!!Była jeszcze cieplutka prosto z grila!!!A że nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam to połknełam ją całą na raz!
Potem powychodzili jacyś inni młodzi ludzie...i usłyszałam że "Ona zostaje z nami!"
- to chyba chodziło o mnie!
Ja bałam się wejść i zostać za bramą, nie lubię zamknietych pomieszczeń...uciekałam jak chcieli zamknąć bramę wjazdową :(...
Mieszkałam więc pod bramą...przychodzili z miskami do mnie
Mieszkałam koło choineczek...tam spałam i jadłam...ale miska ciagle zmieniała miejsce bliżej bramy...
W końcu była juz na podwórku i to ja musiałam chodzić do miski a nie miska do mnie
Jak jadłam...to brama się zamknęła!Nie miałam jak uciec...ale w sumie nie było to straszne jak myślałam...bo zaraz znalazła się dla mnie buda!
Miałam w niej sianko i zawsze pełna miskę!i...tak juz zostało do dzisiejszego dnia.
Kiedyś ktoś mnie strasznie bił i zamykał a teraz mam życie jak w Madrycie!
Mam pewne lęki przed różnymi rzeczami ale juz po roku czasu jest ich coraz mniej...
Mieszkam z dwoma kotami i bulwą która jest nieznośna!
Dobra nie będe was zanudzać tylko wstawię pare swoich zdjęć!
_________________ Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam...
sms@znahov.org
Wysłany: 2009-02-26, 08:36
Zasłużyła pod każdym względem, bo się rozbisurmaniła i nieraz naprawdę zachowuje się jak wiedźma!
Na poczatku była aniołkiem, ale teraz naprawdę potrafi wejśc na głowę i to w pełnym tego słowa znaczeniu na szczeście tylko pankowi bo pani sobie nie daje w kasze dmuchać...
_________________ Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam...
Wysłany: 2009-02-26, 11:50
Heksa uwielbia nurkowac w śniegu no i nauczyła bulbe robić to samo, i matkuje małej...tylko nieraz trzeba pilnowac bo zabawa tez jest bardziej wilcza niż buldziowa , ale mała daje radę
Heksa uwielbia nurkowac w śniegu no i nauczyła bulbe robić to samo, i matkuje małej...tylko nieraz trzeba pilnowac bo zabawa tez jest bardziej wilcza niż buldziowa , ale mała daje radę
Pewnie, ze daje racje...nie pozwoli sobie w kasze dmuchac, a co